Erik Bootsman

Voor mij is het vastleggen van een verhaal de drijfveer om te doen wat ik doe. Of het nou gaat om nieuws, achtergronden of een portret. Telkens springt één aspect er uit: Mensen! Dat is waar het om draait. Wat ze doen en wat ze beweegt. Dat levert de meest indrukwekkende verhalen op.​

Ik werkte voor diverse omroepen zowel regionaal als landelijk. De laatste jaren bij de TROS voor onder meer 2Vandaag, EenVandaag, Vermist en Opgelicht. Ik ben een videomaker in hart en nieren. Bij GreyWorks zet ik al mijn kennis en ervaring in om voor elke opdrachtgever de juiste content neer te zetten. Altijd in overleg en altijd tot het uiterst haalbare. Voor grotere en bredere inzet kan ik bij GreyWorks de beste mensen van dit moment uit de televisiewereld inzetten voor productie, camerawerk, geluid, steadicam, formats, meer-camera registratie,  editing en live-streaming.

Sinds 2015 zet ik mijn expertise ook in bij het geven van cursussen en mediatraining.

Caspar Becx

Tot 2004 ben ik drie decennia werkzaam geweest als journalist bij geschreven pers, radio en televisie. Bij de publieke omroep mocht ik onder meer NOS Journaal, Aktua Radio, TROS Kamerbreed en 2Vandaag tot mijn speelterrein rekenen. Redacteur, verslaggever, presentator, eindredacteur, chef, het zit allemaal in mijn 'prestatiecurve'. 

Met name het Haagse Binnenhof gold de langste tijd als mijn werkterrein. Hier was ik ook een aantal jaren actief als voorzitter van het Internationaal Perscentrum Nieuwspoort. Naast mijn werk als journalist werkte ik eveneens een aantal jaren als trainer bij de Baak. Het aantal bestuurders, ondernemers, politici, ministers en wetenschappers dat ik heb mogen interviewen, trainen of adviseren loopt in de enkele honderden.

Na twee jaar als Manager Strategische Communicatie te hebben gewerkt bij het Verbond van Verzekeraars ben ik in 2006 als zelfstandig ondernemer verder gegaan. Mijn opgedane kennis, ervaring en vaardigheden als journalist, programmamaker, communicatiestrateeg, adviseur en trainer vindt bij GreyWorks een vruchtbare bodem.

Henk Schipperheijn

Ik mag mezelf een ervaren journalist/programmamaker noemen. Jarenlang heb ik in televisieland zowel voor als achter de schermen gewerkt.  In eerste instantie bij het NOS Journaal, later bij de Tros als eindredacteur, verslaggever, presentator  en chef  van de Haagse redactie van EenVandaag. 


Het visualiseren van complexe onderwerpen is een kwaliteit die dicht bij mij ligt. Vrijwel dagelijks verbaas ik me over het feit dat ouderen vaak niet  worden gezien als volwaardige arbeidskrachten. Vanaf je 45ste wordt je al afgedankt en als oud vuil aan de straat gezet. Waarom wordt ervaring niet gewaardeerd en gebruikt? Waarom zet de overheid in op hogere AOW leeftijd, maar behandelt ze die oudere  tegelijkertijd niet als competent en volwaardig?   Waarom vinden werkgevers en opdrachtgevers de ouderen vaak lastig of bedreigend? 
Hun ervaring biedt juist veel voordeel en inzicht. Maar misschien geldt hier wel de bekende Cruijffiaanse uitspraak: 'Je gaat het pas zien als je het doorhebt!'. 
Het is een van de dingen die we bij GreyWorks willen doen: Laten zien totdat ze het doorhebben!