Over ons

GreyWorks is opgericht door Caspar Becx, Erik Bootsman en Henk Schipperheijn. Na tientallen jaren te hebben gewerkt als journalist en programmamaker voor uiteenlopende dagbladen en omroepen hebben zij hun kennis en brede ervaring samen gebracht in GreyWorks. Deze combinatie maakt het mogelijk om op alle terreinen van de media producten en diensten op maat te leveren. Snel, efficiĆ«nt, met kennis van zaken en van professionele kwaliteit. GreyWorks weet zich omringd door een uitgebreid netwerk van cameramensen, journalisten, editors en scriptwriters in het geval dat producties om meer menskracht vragen.
GreyWorks heeft vrijwel alle faciliteiten in eigen huis. Dat varieert van camera's, geluidsapparatuur tot professionele montage sets.


 GreyWorks werkt in opdracht voor overheden, bedrijfsleven of andere organisaties. Ook produceert GreyWorks onderwerpen op eigen initiatief. Een belangrijke bron aan onderwerpen is de explosief groeiende groep fitte en actieve ouderen die zowel voor als na hun (gedwongen) pensioen willen doorgaan, betaald of onbetaald. Deze groep 'plussers' is onderbelicht. GreyWorks ziet het als een missie om de negatieve beeldvorming rond deze krachtige groep burgers in positieve richting te keren.

CV's